Gezinnen!


 

Deze mensen zoeken een babysit(ster)! Wil jij oppassen? Naar het forum! 

Ga met je muis over het plaatje om te weten hoe de kinderen heten.

Voor je eerste opdracht, kies je uit de beginnersopdrachten, ze staan helemaal onderaan.

 


 

 

 Families :

 

Familie Monsaans

"Hi ! Wij zijn Marit en Maarten. We hadden nooit gedacht dat we een zesling zouden krijgen! We kozen ervoor om hun namen met een M te laten beginnen! Terwijl Marit moet uitrusten en Maarten op zakenreis gaat , hebben we van  3 januari ot 8 januari een oppas nodig. Onze lieverds zijn nu 9 weken oud. Alleen Mia is nog wat huilerig. Het zijn echte lieverds ! Je verdient er $350 aan. Sorry , we zijn beiden 26 jaar en nog niet zo rijk! Dank!"

Mattise, Mia, Marel, Mona, Martin en Meliné


Familie Vandenuyte

"Dit is mijn zoontje Klaasje. Klaasje is nog maar 6 maand oud, en steelt ieders hart! Klaasje houdt van sprookjes en verhaaltjes (themawinkel) Klaasje valt soms moeilijk in slaap. Hij is een echte zoetebek. Zorg jij dat Klaasje ook zijn groentjes eet? Hij houdt niet van tomaatjes. Klaasje houdt wel van kietelen en gekieteld worden. Ik bied jouw 300$, als jij m'n kindje goed verzorgt van  27 december tot 30 december. Alvast bedankt! Mia Vendenuyte" 

 

 Klaasje

 

 

Familie Olaf 

"Hoi, wij zijn de familie Olaf.  Onlangs is ons gezinnetje uitgebreid met een babytje. Omdat we het te druk vinden in huis en even op ons gemak willen wennen aan de nieuwe baby  zoeken we  een oppas voor een weekje.  We hebben een zoontje en een dochtertje.  Jaro is 1,5 jaar oud en net een peuter.  Hij houdt van sprookjes en wil niet slapen gaan zonder dat je hem een sprookje voorleest.  Hij eet enkel fruitpapjes dat je zelf maakt. Maya is 3,5 jaar  en wilt zo graag de film Frozen eens zien, ze is erg lief maar kan niet vaak alleen met iets spelen.  Je bent nodig van 28  december tot  5 januari Voor dit weekje ontvang je 400$.  Alvast heel erg bedankt! Dikke kussen van de familie Olaf"

 

Jaro Maya


 

Familie Ravelaere

"Hey, dit is Jelle (8). Soms is Jelle echt een wildebras! Met gemak zet hij de hele boel op stelten. Hij houdt ook van uitstapjes, naar de zoo of het park bijvoorbeeld. Mijn zoon speelt graag met knuffels. Ik heb jou van  26 december  tot 31 december nodig en bied jou 450$.  Dankje, Audrey "

 

Jelle

 

 Familie Pandelear

"Goeiedag,  wij zijn Luc en An-Sophie. We hebben je nodig omdat we een familielid moeten helpen verhuizen. We hebben  3 kinderen. Niel is de kleinste, hij is amper 3 maanden oud. Dan heb je Fleur, zij is  2 jaar en een echt vrolijk meisje.  Fleur gaat graag wandelen. En tenslotte hebben we nog ons Fien. Fien is 4 jaar en ze houdt van nieuwe kleren. Koop voor ons Fleur zeker een jas, mutsje en sjaal  als je met haar buiten gaat, want ze wordt heel snel ziek! De kinderen hebben je nodig van 29 december tot 31 december  en wij bieden jou 200$"

 

Niel Fleur Fien

 

 

Familie De Doncker

"Hey, ik ben een alleenstaande vader, mijn vrouw is onlangs overleden in een auto-ongeluk,  onze kinderen hebben het er nog altijd moeilijk mee en treuren er nog vaak om. We hebben 2 kinderen. Ian, is 6 jaar en speelt graag buiten. Lora is 7 jaar en houdt ervan om met barbies en poppen te spelen. Ik hoop dat je men kinderen goed kunt troosten als ze het moeilijk hebben en over hun mama beginnen te praten, dus leidt hun af door bv. leuke uitstapjes te plannen. Ik verwacht je op   29 december tot  1 januari  en ik kan je spijtig genoeg maar 100$ bieden."

Ian, LoraBeginnersopdrachten


Familie Wong

"Hallo, ik ben Bai, de vader van Jia-Li. Ik en mijn vrouw Mei-Xiu wonen net in België. Wij moeten heel wat solliciteren om werk te vinden. Ondertussen is er geen oppas voor Jia-Li. Misschien iets voor jou? Jia-Li is al 3 jaar oud en Jia-Li kan al praten en babbelt er dus volop op los! Het zou geweldig zijn als jij Jia-Li al haar eerste woordjes Nederlands kan leren. Jia-Li eet graag een bento-box met rijst. Die kun je kopen in de supermarkt voor kinderen. Ik en mijn vrouw Mei-Xiu bieden jou 500$ als je van  26 december tot  31 decembeop Jia-Li let. Dankjewel, Bai en Mei-Xiu"

 

Jia-LiFamillie De Beuk

"Goeiedag, wij zijn Karen en Leo. Omdat we binnekort gaan trouwen en kort op huwelijksreis gaan hebben we iemand nodig die voor ons Louise wil zorgen. 

Louise is een rustig meisje van 3 maanden oud. We willen dat je haar dagelijks een badje geeft.  We zijn weg van   27 december  tot  1 januari . Je krijgt  500$ als je goed op ons meisje meisje let.

Louise


Familie De Raaf

"Goeiedag, wij zijn de papa en mama van Thijs. Thijs 2 jaar  en een hele lieve en sociale jongen. Hij houdt van buiten spelen in een speelhuisje maar hij kan ook urenlang ploeteren  in een peuterzwembadje met waterspeeltjes. Wij hebben jou nodig van  28 december tot 2 januari . Je krijgt dan van ons 500$."

 

Thijs

 

Familie De Makelaar

"Hallo, ik ben de mama van Mattheo. Mijn lieverd is al 4 jaar en een echte sloeber. Ik zoek een babysit voor 29 december tot 3 januari . Zorg je dat mijn lieverd voldoende speelgoed heeft om mee te spelen?  Ga ook zeker eens met hem  op uitstap naar een optreden van Mega Mindy, daar

is hij namelijk dol op!  Je krijgt hiervoor 500$. Alvast bedankt!  "

Mattheo 
Klik hier om naar het forum van deze site te gaan! Daar kan je ook lid worden!