Geweldig! Je hebt je aangemeld op het forum!

 

En nu?

 

 

  

Als je je hebt aangemeld op het forum , heb je misschien geen idee wat je nu moet doen. Geen zorgen, wij leggen je alles uit. 

 

1. Nu, je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat je een eigen pagina, eigen pagina voor je spullen en je eigen forum met je eigen topics. We beginnen bij jou eigen pagina, daar heb je al eens naar gekeken? Eerst heb je een huis nodig. Ga naar de pagina 'Wonen', zoek een mooi huis uit, en zeg in jou forum in jou topic 'Kopen' dat je het huis wilt huren. Vergeet niet te zeggen welk huis het is!

 

2. Dan ga je naar je topic Overige, daar zeg je "ik betaal de huishuur en belasting", dit moet je elke maand doen, anders krijg je een boete. Als je de functies van de topics niet snapt, het staat in je topic waar het voor dient. Je mag het ons gerust vragen! 

 

3. Lees je pagina en topics een keertje door, dat is makkelijker. Nu moet je naar de pagina Opdrachten gaan en een beginnersopdracht kiezen. Onthoud de naam van de famillie die boven de opdracht stond, en ga dan naar je topic 'Oppaskinderen en Dieren' en zeg "Ik zou graag op de famillie Zoutzuurtje passen". (wel even het woord Zoutzuurtje vervangen door de naam van je famillie ), en dan kun je in dat topic ook met de kinderen dingen doen!


 

 

Dit was de basisuitleg, nu om verder te gaan raden we je om eens naar de andere pagina's en topics te kijken . Dankje dat je lid bent geworden!

 

Alvast veel plezier!

 

 

 
Klik hier om naar het forum van deze site te gaan! Daar kan je ook lid worden!